Baton Proteinowy Peanut Butter Bio 45g
5,59zł
Description
OPISBezglutenowa mieszanka do wypieku ciastek maślanych KETOSKŁADNIKISkładniki: mąka migdałowa, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Wartość odżywcza w 100 g produktu*:wartość energetyczna: 2202 kJ / 526 kcalTłuszcz: 40 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15 gWęglowodany: 24 gw tym cukry: 2,3 gBłonnik: 9 gBiałko: 11 gSól: 0,3 g*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA1. Przesyp mieszankę do miski.2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła.3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180°C.PRZECHOWYWANIEPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Ciastka
krzyżówki ortograficzne, uczenie nienadzorowane, citruina, kolorowanka zygzak mcqueen, lego 42119, pączki fit przepis, zapach miasta po burzy, topioka
yyyyy